Nieuwsbrief

Goed nieuws ! Want vanaf nu blijft u ook per e-mail op de hoogte van de laatste updates en de nieuwste opties op EenvoudigFactureren.be. Hiervoor introduceren we de nieuwsbrief waardoor u de berichten van onze blog ook per e-mail ontvangt.

Heeft u een account bij EenvoudigFactureren.be? Dan ontvangt u vanaf nu alvast de nieuwsbrief. Ook indien u nog geen account heeft (jammer toch ?) kunt u zich inschrijven.

Als u de nieuwsbrief liever niet ontvangt kunt u zich steeds uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op de uitschrijven-link te klikken. Net zoals voordien kunt u ook langs Facebook of Twitter op de hoogte blijven van de laatste updates.

Daarnaast werden ook de e-mails voor het beheer van uw account (bijvoorbeeld “Wachtwoord vergeten” of “Einde Professional-pakket”) in een nieuw jasje gestoken en werd de connectie met CodaBox bijgewerkt naar de laatste versie.

Vragen of opmerkingen kunt u steeds doorgeven langs de contact-pagina.