Uw One-Stop E-Invoicing Tool

Wij zijn een jong, gedreven online bedrijf opgericht in 2009 dat ondernemers & accountants helpt bij het vereenvoudigen en digitaliseren van facturen. Via onze laagdrempelige, intuïtieve, betaalbare, online tool creëert, verstuurt en beheert u eenvoudig en slim al uw facturen.

Reeds meer dan 10 jaar ondersteunen wij een steeds groeiende poel van tevreden klanten en helpen wij met trots dagelijks meer dan 10 000 ondernemers bij het digitaliseren van facturen.

De tool werd initieel opgezet in het Nederlands met de focus op het ondersteunen en begeleiden van Vlaamse ondernemers tijdens hun facturatieproces. ‘In mijn omgeving zag ik immers veel ondernemers sukkelen met papieren facturen en gepruts met Excelbestanden, hierin zag ik dan een mogelijkheid om mijn technische ervaring en expertise te gebruiken en zo een platform te creëren zonder te veel poespas dat andere ondernemers kon helpen bij het faciliteren van het maken van facturen’.

Wij zijn in al die jaren zodanig gegroeid dat wij nu ook de zustersite SimplyBooks hebben opgezet en bieden wij onze tool ook aan in het Frans en Engels.

Wij wensen u alvast heel veel plezier tijdens het factureren!

ONS TEAM

Wim Verstuyf

WIM VERSTUYF

Founder

Kiki Lei

KIKI LEI

Front-end Developer

Jill Maria Platteaux

JILL MARIA PLATTEAUX

Content Creator

EENVOUDIGFACTUREREN IN DE PERS

“De lage prijs en eenvoud maakt het een no-brainer voor zo’n 10.000 kleine zelfstandigen” – het succesverhaal van EenvoudigFactureren

What’s in a name: EenvoudigFactureren. Soms moet je het niet ver zoeken. EenvoudigFactureren is een online facturatietool ontwikkeld voor de kleine ondernemer. Wij spraken met Wim Verstuyf, oprichter van EenvoudigFactureren, over hoe deze software is ontstaan en waarom het zo populair is bij zo’n 10.000 ondernemers én hun accountants.

Lees meer

“EenvoudigFactureren maakt ook je leven als accountant eenvoudiger, gebruiksgemak zit in ons DNA”, zegt Wim Verstuyf.

Een volwaardig platform voor facturatie en administratie, zo laagdrempelig dat elke ondernemer ermee aan de slag kan? Dat moet EenvoudigFactureren zijn.

Lees meer

CONTACTEER ONS

Wij moedigen onze werknemers sterk aan om diversiteit, gelijkheid en inclusie als fundamentele waarden te omarmen bij het aanwerven van kandidaten en geven onze werknemers de vrijheid om locatie onafhankelijk te werken.

Hierdoor beschikken we niet over een vast kantoor.

Ons team is 5/7 beschikbaar van 9u30-16u30. Alle vragen worden binnen de 48 uur verwerkt en beantwoord.

Voor alle vragen kan u terecht op: support@eenvoudigfactureren.be

Maatschappelijke zetel

EenvoudigFactureren BV

Kallestraat 19A
B-9991 Maldegem

BTW BE 0693.727.271

RPR Gent

IBAN BE26 7350 4832 9529