NIEUW! PROJECTBEHEER & TIJDSREGISTRATIE – Factureer nu ook in het Frans 😉

OCTOBER UNBOXED

Een overzicht van de nieuwe features van update 2023.2

Oktober: maand van pompoenen en spannende softwareverbeteringen

Na een kwakkelzomer en een voorsmaakje van een indian summer, zorgt oktober voor weer wat oplaaiing. Met veel enthousiasme presenteren wij onze vernieuwde software!
Ontdek een scala aan krachtige tools die je ‘Projecten’ naar een hoger niveau tillen, waardoor je meer precisie en efficiëntie dan ooit tevoren kunt bereiken. ‘Time is money’?! Met slechts één klik hou je nu nauwkeurig uren bij via ‘Tijdsregistratie’. Voor onze Franstalige gebruikers hebben we speciale aandacht besteed aan een verbeterde gebruikerservaring, met een volledig vertaalde Franse interface die het mogelijk maakt om in je eigen moedertaal te werken.

Tenslotte willen we je ook hartelijk bedanken voor je voortdurende steun, terwijl we blijven groeien en innoveren om aan jouw behoeften te voldoen.

EenvoudigFactureren? Da’s met plezier facturen beheren!🦊

Benieuwd naar onze laatste nieuwe features?

Schrijf je hier in voor het gratis webinar op 17/10 en laat je inspireren – founder & ontwikkelaar Wim aan het woord


NIEUWE MODULE

PROJECTEN MET TIJDSREGISTRATIE


Goed nieuws voor wie wil werken met projectbeheer en tijdsregistratie


Projecten beheren, taken en activiteiten toevoegen en nauwgezet de tijd die aan deze activiteiten wordt besteed bijhouden? Hiervoor hoef je niet elders te gaan zoeken want… Dat kan vanaf nu via onze eigen nieuwe module Projecten. Maak een project aan, voeg tijdsregistratie en taken toe en bekijk eenvoudig de voortgang van jouw project.


EENVOUDIG FACTUREN MAKEN IN HET FRANS?

Wist je al dat onze tool ook beschikbaar is in het Frans en Engels? Ontdek en ervaar het zelf op onze zustersite SimplyBooks


We begrijpen dat je als boekhouder niet steeds voldoende tijd hebt en misschien ben je door al die drukte vergeten om up-to-date te blijven met onze laatste ontwikkelingen. In dit webinar frissen we jouw geheugen op en bespreken we alle nieuwe functies van het afgelopen jaar. Ook beantwoorden we vragen over specifieke onderwerpen zoals bankkoppelingen, het boekhoudersportaal en betalingsregistratie.
Mis het niet!

Schrijf je hier in voor het gratis webinar


NIEUWE FEATURES

ARTIKELPRIJZEN PER KLANT

Artikelen kreeg een fikse uitbreiding.
Werk je met artikelen, dan kan je nu ook per klant of per groep klanten een aangepaste prijs ingeven. Wil je werken met een klantengroep? Voeg deze dan toe via Instellingen > Geavanceerd > Extra velden.
Als extra optie kan je nu ook per artikel een extra lijn toevoegen en in het artikelenoverzicht zie je naast artikelen en verzamelingen nu ook de tab met gearchiveerde artikelen.

ABONNEMENTSHISTORIEK

Wist je dat je vanaf nu zelf jouw abonnementsfactuur kan downloaden?
👉Ga naar jouw accountpagina en klik op ‘abonnementshistoriek’. 


DEZE FEATURES KREGEN OOK EEN UPDATE

AUTOMATISCH AANVULLEN

Om het invullen van data te vergemakkelijken is er de module Automatisch aanvullen. Hierdoor hoef je als gebruiker niet steeds opnieuw dezelfde gegevens in te vullen. Vanaf nu kan je ook kiezen welke gegevens automatisch moeten worden ingevuld. Kies bijvoorbeeld om enkel artikelen of recente gegevens te gebruiken.


PEPPOL

De koppeling met PEPPOL kan nu ook door NL, LU en DE ondernemingen worden gebruikt.


PONTO

Indien jouw Ponto-autorisatie moet worden vernieuwd, zal je nu opnieuw een melding in EenvoudigFactureren ontvangen. Hou de notificaties in de gaten! 


TOEGANGSBEHEER

Een gebruiker toevoegen? Toevoegen van een nieuwe gebruiker aan jouw account is nu nog eenvoudiger.


NIEUWE KOPPELING

Van knippen en plakken naar feesten zonder stressen 🥳. Met Catermonkey kunnen gebruikers moeiteloos alle catering en evenement aspecten vanuit één centrale plek beheren. Catermonkey beschikt nu over een koppeling met EenvoudigFactureren om zo rechtstreeks facturen aan te maken.

Catermonkey, dé ultieme online app voor party professionals!


Meer informatie over onze webinars? Of nog op zoek naar het help-centrum? Ga naar de Online Academy


NIEUWE EN ERVAREN GEBRUIKERS NOG EVEN DIT

Eerst en vooral willen wij jou als (nieuwe) gebruiker graag laten kennismaken met Foxy, jouw virtual trainer die jou loodst doorheen het facturatieproces (van layout tot factuur).

Foxy vind je niet alleen terug op de Home pagina van onze website maar ook op onze Academy waar jij je kan inschrijven onze Webinars. Heb je een vraag over onze software, dan kan je 24/24 terecht op onze kennisbank boordevol handige help-artikels en easy-to-follow DIY video’s.

Zit je met een prangende vraag en wil je snel een antwoord? Typ dan in de zoekbalk een trefwoord in rond een bepaalde topic en kom er alles over te weten.
Frequente vragen hebben wij ook gebundeld bij de FAQ’s.

Vind je nog steeds niet wat je zocht, contacteer dan onze support medewerkers via support@eenvoudigfactureren.be, dan maken wij graag tijd voor jou tijdens een 1:1 online meeting.

Ziezo, wij wensen jou alvast heel veel plezier bij het factureren! 🦊

WORK SMART, STAY FOXY 😉

EenvoudigFactureren

Heb je nog vragen of suggesties? Contacteer ons gerust via support@eenvoudigfactureren.be