Opfrissing applicatie en nieuwe koppelingen

A FRESH LOOK FEELS GOOD

Een overzicht van de nieuwe features van update 2023.1

Opfrissing applicatie

Schermen en apparaten worden diverser. Ook wij evolueren mee.

EenvoudigFactureren werd opgefrist waardoor jij als gebruiker een betere ervaring beleeft. Raadpleeg nu nóg gemakkelijker, sneller en eenvoudiger gegevens 🦊

Hiermee zijn we alvast aan de slag gegaan:

✔️ Groter lettertype voor betere leesbaarheid
✔️ Gemarkeerde velden voor betere focus
✔️ Verbeterde weergave op smartphones
✔️ Duidelijke helpteksten die je onmiddellijk begeleiden

Ook onder de motorkap werd hard gewerkt om onze tool te optimaliseren en werden performantieverbeteringen doorgevoerd.

Tip: Tekst te klein of te groot? Pas de tekst aan via de zoom functie van je browser.

Benieuwd naar onze laatste nieuwe features?

Schrijf je hier in voor het gratis webinar op 6/6 en laat je inspireren – founder & ontwikkelaar Wim aan het woord


NIEUWE KOPPELINGEN

Scrada

Verkoop zonder factuur of maak je kasticketten aan? Dan moet je dagelijks ook het totaal van je dagontvangsten bijhouden. Met Scrada behoort het papieren dagontvangstenboek tot het verleden en kan dit gewoon digitaal!

Met de nieuwe koppeling stuur je kasticketten in EenvoudigFactureren automatisch door naar jouw dagontvangstenboek bij Scrada.

CollectOnline

Goed nieuws voor wie werkt met een incassobureau!

Rechtstreeks invorderen van onbetaalde B2B-facturen via de gerechtsdeurwaarder kon al met de koppeling met Unpaid.
Op vraag van onze klanten hebben wij nu ook de integratie gemaakt met CollectOnline. Volg jouw debiteuren consequent en efficiënt op, ontvang betalingen sneller en win tijd.

Make

Werk jij met EenvoudigFactureren, dan ben je beslist een handige doe-het-zelver die ook graag alle tools snel en op een eenvoudige manier binnen handbereik heeft.

Ontdek Make, een all-in-one no-code integration & automation softwarepakket dat bedrijven helpt bij een efficiënt gebruik en het automatiseren van taken en workflows ondergebracht heeft in één krachtig visueel platform, gekoppeld aan al jouw favoriete apps en softwaresystemen. (lead building, sales, support management,..)

Connecteer EenvoudigFactureren met 1400+ applicaties via Make!

Exact Online

De koppeling met Exact Online bestaat reeds enkele jaren maar werd uitgebreid met twee leuke nieuwe opties.

De betaalstatus van je facturen in Exact Online kan nu worden opgehaald zodat je facturen in EenvoudigFactureren automatisch dezelfde betaalstatus krijgen. Activeer deze optie via “Importeren bankverrichtingen”.

Extra velden die werden toegevoegd aan de factuur (via “Standaard velden”) kunnen nu worden doorgegeven naar Exact Online. Vooral de optie om deze velden als IntraStat velden door te geven kan hier van pas komen. Activeer via de instellingen van de Exact Online koppeling.

Rentio

DE APPLICATIE VOOR HET BEHEER VAN VASTGOED

Ben jij verhuurder, eigenaar of beheerder van vastgoed en nog op zoek naar een all-in-one applicatie?
Met Rentio onderteken en registreer je digitaal huurcontracten, betaal je gemakkelijk huurgelden, vraag je snel documenten op en sluit je huurwaarborgen af. Met de nieuwe koppeling stuur je facturen rechtstreeks door naar onze software.
Een tool die jou helpt bij een zorgeloos huurproces? Rentio all the way!

Kennismaken met Rentio?

Schrijf hier in voor het gratis webinar


DEZE FEATURES KREGEN OOK EEN UPDATE:

Eigen e-mailadres via DNS

Om e-mails in EenvoudigFactureren te verzenden met je eigen e-mailadres zijn er verschillende opties. Het instellen van je eigen e-mailadres via DNS-records is vereenvoudigd. Waar het voordien nodig was om je domein eerst via een activatiemail te activeren, moeten nu enkel nog 3 DNS-records worden toegevoegd.

Deze nieuwe werkwijze is niet enkel eenvoudiger maar zal ook de kans op een foutieve activatie verminderen en maakt het mogelijk om je e-mailadres voor meerdere accounts te activeren.

Activeren van deze optie kan via “Instellingen” > “E-mail instellingen”. Om DNS-records toe te voegen kun je de beheerder van jouw website contacteren. Heb je de activatie reeds in het verleden uitgevoerd dan verandert er voor jou niets.

PEPPOL

Verzend je meerdere facturen ineens en heb je PEPPOL geactiveerd? EenvoudigFactureren detecteert nu automatisch of jouw klant verbonden is met PEPPOL of je de factuur via e-mail moet verzenden.

Subtotaal in vreemde munt

Gebruik je een vreemde munt dan wordt het BTW-bedrag ook in EURO afgedrukt. Dit is namelijk wettelijk verplicht. Om het inboeken van deze facturen te vereenvoudigen zal nu ook het subtotaal bijkomend in EURO afgedrukt worden.

Betaalwijze bij kasticketten

Maak je een kasticket, dan kan je nu ook onmiddellijk de betaalwijze selecteren.

Klantgegevens bij abonnementen

Maak je een nieuw abonnement aan en pas je nadien de adresgegevens van je klant aan? Deze nieuwe klantgegevens zullen vanaf nu automatisch worden toegepast bij facturen die vanuit het abonnement worden aangemaakt.

Dit is enkel van toepassing voor nieuwe abonnementen. Reeds bestaande abonnementen behouden de adresgegevens van de klant zoals tijdens aanmaak van het abonnement.

Koppelingen in het boekhoudersportaal

Voor boekhouders: Maak je gebruik van ClearFacts, Exact Online of Octopus dan kon je reeds via het boekhoudersportaal de koppeling eenmalig instellen voor al jouw klanten. Maak je gebruik van deze optie dan kun je nu per klantenaccount ook bijkomend de koppeling configureren via de Koppelingen-pagina van de klantenaccount.

Meer informatie over onze webinars? Of nog op zoek naar het help-centrum? Ga naar de Online Academy


NIEUWE EN ERVAREN GEBRUIKERS NOG EVEN DIT

Eerst en vooral willen wij jou als (nieuwe) gebruiker graag laten kennismaken met Foxy, jouw virtual trainer die jou loodst doorheen het facturatieproces (van layout tot factuur).

Foxy vind je niet alleen terug op de Home pagina van onze website maar ook op onze Academy waar jij je kan inschrijven voor maandelijkse Q&A’s en Webinars. Heb je een vraag over onze software, dan kan je 24/24 terecht op onze kennisbank boordevol handige help-artikels en easy-to-follow DIY video’s.

Zit je met een prangende vraag en wil je snel een antwoord? Typ dan in de zoekbalk een trefwoord in rond een bepaalde topic en kom er alles over te weten.
Frequente vragen hebben wij ook gebundeld bij de FAQ’s.

Vind je nog steeds niet wat je zocht, contacteer dan onze support medewerkers via support@eenvoudigfactureren.be

Ziezo, wij wensen jou alvast heel veel plezier bij het factureren! 🦊

WORK SMART, STAY FOXY 😉

EenvoudigFactureren

Heb je nog vragen of suggesties? Contacteer ons gerust via support@eenvoudigfactureren.be