ONLINE ACADEMY & WEBSHOPS

Meer tijd & mogelijkheden:

RESET . RESTART . REFOCUS

Een overzicht van onze nieuwe features van update 2022.4:

ONLINE ACADEMY

FACTUREREN KAN JE LEREN…

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwe software updates? Vanaf nu bieden wij regelmatige online workshops aan waarbij gewerkt wordt rond een bepaalde topic en jij als gebruiker weer helemaal mee bent met onze features.

Tijdens jouw koffie-of theebreak beantwoorden wij al jouw vragen en connecteer je met andere ondernemers.

Schrijf in op een van de webinars en boost jouw business!

Maak een praatje met Foxy en leer ons programma kennen vanop afstand


NIEUWE KOPPELINGEN

GOED NIEUWS VOOR WIE EEN WEBSHOP HEEFT!

Altijd al gedroomd van een eigen webshop? Of werkte je al met Lightspeed, Shopify, Jouwweb, Magento, Bol.com of een andere tool?  Vanaf nu kan je jouw favoriete webwinkelsysteem koppelen aan onze tool!

PAYCONIQ

Payconiq heeft geen introductie meer nodig zeker?
Online betalen via Bancontact, da’s zo gebiept met deze app. 
Vanaf nu kan je ook deze app integreren met EenvoudigFactureren zodat jouw klanten hun facturen rechtstreeks online kunnen betalen via de Payconiq QR-code. 

VANAF 2023: NIEUWE VERMELDING BIJ GEBRUIK BTW-TARIEF MEDECONTRACTANT (MC)

Vanaf januari 2023 gaat er een nieuwe wetgeving van kracht en wordt de mededeling bij medecontractant aangepast. Wanneer je dit BTW-tarief selecteert, zal je vanaf nu volgende mededeling zien verschijnen op de factuur:

“Verlegging van heffing. Bij gebrek aan schriftelijke betwisting binnen een termijn van één maand na de ontvangst van de factuur, wordt de afnemer geacht te erkennen dat hij een belastingplichtige is gehouden tot de indiening van periodieke aangiften. Als die voorwaarde niet vervuld is, is de afnemer ten aanzien van die voorwaarde aansprakelijk voor de betaling van de verschuldigde belasting, interesten en geldboeten.”.


NIEUWE ABONNEMENTEN EN PRIJZEN

Bij EenvoudigFactureren geloven we sterk in een platform dat voor iedereen toegankelijk moet zijn en daarbij horen ook onze scherpe prijzen. In alle jaren dat EenvoudigFactureren actief is hadden we dan ook nog geen enkele prijsstijgingen doorgevoerd. Toch was de tijd gekomen om onze abonnementen te herwerken en de prijzen aan te passen. Maar geen nood! Ook met onze nieuwe abonnementen blijft EenvoudigFactureren de voordeligste facturatietool op de markt.


De nieuwe prijzen zullen doorgevoerd worden vanaf verlenging van jouw jaarlijks abonnement.
Voor de meeste gebruikers zal er niet veel wijzigen. Heb je een gratis account? Kijk dan zeker eens de nieuwe limieten na.


Meer info over onze nieuwe prijzen vind je hier.


DEZE FEATURES KREGEN OOK EEN UPDATE:

FINANCIËLE KORTING

Werk jij met financiële korting? Vanaf nu zal ook de maatstaf van heffing vermeld worden op de factuur en werden variabelen, zoals %cash-discount-date% en %cash-discount-amount%, toegevoegd zodat je jouw eigen boodschap kan instellen.

INTERNE NOTITIE

Een lastige klant, moeilijk te bereiken locatie, gebouw met trappen en geen lift,..
Via een interne notitie bij de klantgegevens kan je al deze informatie kwijt.
Om jou eraan te herinneren dat je een opmerking voor interne keuken hebt genoteerd, zal het systeem jou nu via een icoontje hieraan herinneren.

LAYOUT EDITOR – EEN BEDRIJF DAT OPVALT?!

Om een factuurlayout in te stellen/ aan te passen had je via de layout editor al heel wat mogelijkheden. Val nóg meer op met jouw bedrijf en zet de bedrijfsnaam in kleur.
Bepaalde bedrijfsgegevens vastzetten in de voettekst? Ook dat kan vanaf nu! 

SAMENVATTINGSDOCUMENT

Op het samenvattingsdocument zal je nu niet alleen een overzicht krijgen van het totaal per factuur, maar is het ook mogelijk een kolom toe te voegen met het reeds betaalde bedrag. Deze functie kan aan-en uitgevinkt worden op de layout editor.

ONTVANG JE ECOCHEQUES ALS BETAALMIDDEL? REGISTREER NU OOK ALS BETAALWIJZE

Sommige van jullie klanten zijn misschien werkzaam in de privésector. De kans is dan groot dat zij van hun werkgever ecocheques ontvangen. Dit extralegaal voordeel kan nu ook gebruikt worden als betaalwijze voor al jouw facturen.

PEPPOL

Ben je aangesloten op het Peppol-netwerk en wil je integreren met onze tool? Hou onderstaande regels dan in achting. Onjuiste gegevens worden afgekeurd en de registratie zal niet worden voltooid.

  1. Alle bedrijfsgegevens moeten identiek dezelfde zijn dan de gegevens waarmee je bent ingeschreven op de KBO (controleer op bedrijfsnaam Watermolen vzw is niet gelijk aan Watermolen, adres Bloemenstraat 4 is niet gelijk aan Bloemenstraat 4B, naam wettelijke vertegenwoordiger, BTW-nr,..)
  2. Scan de voorzijde van de identiteitskaart (jpg, png of pdf) van de wettelijke vertegenwoordiger die werd geregistreerd in de KBO

    Bij het koppelen met Peppol zal bovenstaande informatie duidelijk vermeld worden zodat de koppeling vlekkeloos kan verlopen.
peppol

Een opfrissing nodig welke koppelingen mogelijk zijn met onze tool?


EENVOUDIGFACTUREREN IN DE PERS!

“De lage prijs en eenvoud maakt het een no-brainer voor zo’n 10.000 kleine zelfstandigen”
– het succesverhaal van EenvoudigFactureren (boekhouderstotaal.be)


En tenslotte nog dit:

Het team van EenvoudigFactureren werd afgelopen jaar uitgebreid met 2 nieuwe medewerkers.

Kiki, onze junior houdt zich vooral bezig met Frond-End Development.

Creatieve kameleon Jill heeft de taken van Content Creator op zich genomen en is het eerste aanspreekpunt voor de support.

Ziezo, dat was het alweer.

Wij wensen jou alvast heel veel plezier bij het factureren, uitstekende bedrijfsresultaten en een goede werkflow!

WIM VERSTUYF
FOUNDER
JILL PLATTEAUX
CONTENT CREATOR
KIKI LEI
FRONT-END DEVELOPER

WORK SMART, STAY FOXY 😉
HAPPY 2023!

EenvoudigFactureren

Heb je nog vragen of suggesties? Contacteer ons gerust via support@eenvoudigfactureren.be