Nieuwe modules & concepten opslaan

Tijd voor verandering:

<MOVE WITH THE TIMES>
IS JOUW ONDERNEMING OOK KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Een overzicht van onze nieuwe features van update 2022.3:

Eén portaal, meerdere accounts onder een dak.
Nu ook voor boekhouders én accountants


Ook voor boekhoudkantoren en hun klanten heeft EenvoudigFactureren een oplossing en bieden wij een gratis, gebruiksvriendelijk online portaal aan waarbij wij op een doeltreffende en eenvoudige wijze ondernemers helpen bij het facturatieproces.
Navigeer nog sneller via de herwerkte home pagina en maak in enkele muisklikken een account aan of meld je aan.


Concepten automatisch opslaan

Ben je van start gegaan met de opmaak van een factuur, bestel- of leveringsbon maar kan je deze niet tijdig afwerken? Geen paniek, vanaf nu worden al jouw concepten automatisch opgeslagen, kan je ze later oproepen en bewerken, wanneer en van waar je maar wil.  Eenvoudig hé 😉


NIEUWE MODULES

Betaalverzoek

Via deze module maak je eenvoudig betaalverzoeken op aan klanten en kan je het volledige of gedeeltelijke bedrag van een verkoop op voorhand innen.
In een paar kliks wordt betalen makkelijk voor iedereen en hoef je geen nutteloze creditnota’s aan te maken.

Vrij document

Een document nodig zonder vaste structuur? Vanaf nu kan je in alle vrijheid een document opmaken en zelf een documentsnaam toekennen. (orderbevestiging, pro forma factuur, contract,..)

Schakel de module ‘vrij document’ in en creëer jouw document.

Goed nieuws voor wie werkt met ‘leveringsbonnen’.

De leveringsbon had tot nu toe nog geen plekje waar de prijs kon geplaatst worden. Deze optie is nu wel mogelijk. Ga naar de instellingen om deze feature te activeren.


INSTELLINGEN

STANDAARDVELDEN

Om de info op de factuur uit te breiden, kan je werken met ‘extra velden’. Deze pas je aan via instellingen > geavanceerd > standaard velden. Het aantal waarden bij een selectie werden nu fors uitgebreid.

ANDERSTALIGE FACTUREN

Heb je de module ‘anderstalige facturen’ geactiveerd, dan zal je zien dat de standaardnotitie bij de instellingen nu ook is vertaald in de 4 landstalen.


Wijzigingen aan de koppelingen

Facturen registreren met financiële korting worden vanaf nu correct ingeboekt.

Ben je aangesloten op het Peppol-netwerk? Vanaf nu wordt jouw jaarlijkse factuur van EenvoudigFactureren ook via Peppol verstuurd. Snel & accuraat.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is vcJ72RzuvhA7Vsl03wp504_XL1j9t176hg.png

POM-gebruikers zullen zien dat er een kleine wijziging werd doorgevoerd in de QR code. Ben je klant van ING, dan heb je geluk, want deze werd nu ook toegevoegd als bankinstelling.

Een opfrissing nodig welke koppelingen mogelijk zijn met onze tool?


Nog even dit:

Goed nieuws voor onze Mac gebruikers:
Bij het downloaden van een back-up bestand wordt de interne structuur van het bestand soms door MacOS aangepast waardoor het back-up bestand niet meer rechtstreeks kon worden opgeladen. Wij hebben dit nu aangepast zodat het terugzetten wel vlot zal lukken.

BNP-Paribas Fortis heeft het formaat van het CSV-bestand aangepast. Nieuwe CSV-bestanden zullen opnieuw kunnen worden ingelezen.Variabele %document-date% wordt dynamisch:

Voeg een willekeurig aantal dagen, maanden of jaren toe aan de variabele.

%document-date{+14days}%
%document-date-day{+1month}%
%document-date-month{-7days}%
%document-date-month-full{-7days}%
%document-date-year{+2years}%

Importeren van bankverrichtingen nu nog eenvoudiger:

Facturen worden vanaf nu nog beter teruggevonden, ook als jouw klant het factuurnummer in een iets ander formaat ingeeft, zal de factuur worden gevonden.

En ten slotte hebben wij ons team met 2 extra medewerkers uitgebreid. Benieuwd wie dat zijn? Kom er alles over te weten op onze volgende blogpost 😉


Heb je nog vragen of suggesties? Contacteer ons gerust via support@eenvoudigfactureren.be