Synchronisatie Tool

Sinds eind 2011 kon je in de Import/Export-module gegevens vanuit een andere account op EenvoudigFactureren.be overzetten naar de huidige account. Op deze manier is het mogelijk om je gegevens over te zetten naar een nieuwe account.

Deze optie werd nu omgevormd naar een volwaardige Synchronisatie-tool. Het is hierdoor mogelijk om te kiezen welke type gegevens (facturen, klanten en/of artikelen) je overzet alsook wat te doen met reeds bestaande gegevens.

Een voorbeeld:
Je hebt 2 ondernemingen en dus 2 accounts bij EenvoudigFactureren.be maar wenst toch dezelfde klantgegevens te gebruiken over deze 2 accounts heen. Geen probleem: Langs de Synchronisatie-tool zet je nieuwe klantengegevens van je andere account gewoonweg over.

Meer info vind je terug in de Import/Export-module.

Vragen of opmerkingen kunnen steeds doorgegeven worden langs de contact-pagina.