EenvoudigFactureren.be heruitgevonden

Sinds vandaag is de aangekondigde nieuwe versie van de website beschikbaar. De website werd onder handen genomen en er werd een volledige redesign doorgevoerd. Alhoewel de look and feel dus grondig is verbeterd blijven alle bestaande functionaliteiten wel beschikbaar.

Er werd vooral bekeken hoe er beter en vlotter gewerkt kan worden met de website. Daarnaast werd er een goede ondersteuning toegevoegd voor gebruikers met een tablet of smartphone.

De nieuwe layout zal voor de meeste gebruikers even een aanpassing vragen maar we zijn er van overtuigd dat de gebruikerservaring hierdoor een grote boost heeft gekregen.

Er werd een goed half jaar intens aan ontwikkeld, ook werd er de laatste maand heel wat tijd gespendeerd om alle resterende foutjes eruit te krijgen en om de website op zoveel mogelijk platformen beschikbaar te krijgen. Als u desondanks toch nog een foutje tegenkomt kunt u deze langs de contact-pagina doorgeven zodat deze alsnog weggewerkt kan worden. Ook alle andere vragen en opmerkingen zijn welkom.

Zoals u zult merken is de start-pagina van de website de oude gebleven. Deze worden binnenkort nog bijgewerkt naar een frissere look. Ook de help-pagina’s en de blog staan nog een grondige opknapbeurt te wachten.

De bestaande Basic-, Plus- en Enterprise-pakketten werden herbekeken en beter afgestemd op de noden van de gebruikers. Daarom werden de pakketten vervangen door 4 nieuwe pakketten: Starter, Professional, Team en Enterprise.

  • Starter: Dit pakket is voorzien voor de opstartende zelfstandige met maandelijks 10 facturen en maximaal 100 klanten. Langs dit pakket kunnen enkel facturen en klanten worden aangemaakt en is net zoals het oude Basic-pakket gratis.
  • Professional: Met dit pakket bedoeld voor de zelfstandige beschikt u over alle opties met maandelijks 100 facturen en 5 gebruikers die toegang kunnen hebben tot uw account. (Jaarlijks 99€ excl. BTW)
  • Team: Bedoeld voor de kleine ondernemingen met meerdere medewerkers. Met dit pakket kunt u maandelijks tot 300 facturen aanmaken en hebben tot 15 gebruikers toegang tot uw account. (Jaarlijks 199€ excl. BTW)
  • Enterprise: Met het meest uitgebreide pakket, bedoeld voor ondernemingen met een groter volume, kunt u tot 1000 facturen per maand aanmaken met tot 100 gebruikers toegang tot uw account. (Jaarlijks 299€ excl. BTW)

Alle bestaande accounts met een Plus-pakket werden overgezet naar een Professional-pakket en Basic-pakketten werden overgezet naar een Starter-pakket.

Zoals gebruikers van het nieuwe Starter-pakket zullen merken komt deze niet geheel overeen met het oude Basic-pakket want enkele onderdelen zoals Rapporten en Importeren/Exporteren zijn niet beschikbaar. Maar daarnaast bevat een Starter-pakket nu wel dezelfde verbeterde interface als de andere pakketten tijdens het aanmaken en beheren van facturen en klanten.

Voor gebruikers met een Plus-pakket of hoger, die de look van de website hadden aangepast met o.a. een eigen logo, werden de instellingen teruggezet naar de standaard instellingen. Maar geen nood deze kunnen opnieuw worden ingesteld langs ‘Website opmaak’ in het Instellingen-onderdeel.

Alvast veel plezier met de nieuwe versie van de website. Vragen of opmerkingen kunnen steeds doorgegeven worden langs de contact-pagina.