Toegangsbeheer verfijnd en verbeterd

Er werden enkele verbeteringen doorgevoerd aan het onderdeel toegangsbeheer dat gebruikt kan worden om nieuwe gebruikers toe te voegen of om verschillende accounts met elkaar te verbinden.

Tot nu toe was het nodig dat elke nieuwe gebruiker ook een eigen account aanmaakte. Deze werd in vele gevallen echter nooit gebruikt. Daarom kunnen er nu gebruikers toegevoegd worden die geen eigen account meer nodig hebben. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen gaat u naar Toegangsbeheer en klikt u op ‘Nieuwe gebruiker aanmaken’. De nieuwe gebruiker wordt onmiddellijk aangemaakt en hoeft enkel nog een nieuw wachtwoord in te stellen langs de e-mail die wordt verzonden.

Daarnaast wordt de optie om een bestaande gebruiker op EenvoudigFactureren.be toegang te verschaffen tot uw account nog steeds aangeboden. Deze optie kunt u gebruiken om verschillende accounts met elkaar te verbinden of om bijvoorbeeld uw boekhouder toegang tot uw account te geven. Om een bestaande gebruiker toe te voegen gaat u ook naar Toegangsbeheer en klikt u op ‘Bestaande gebruiker uitnodigen’. De gebruiker krijgt hierna een e-mail om de toegang tot uw account te activeren.

Indien u reeds een gebruiker heeft die toegang heeft tot meerdere accounts dan is er ook goed nieuws. Want het is nu mogelijk om in te stellen welke account standaard wordt gebruikt na het inloggen. Om dit in te stellen gaat u naar Gebruikers-instellingen en kiest u de account die u standaard wenst te gebruiken.

Deze optie is enkel beschikbaar voor gebruikers met een Plus-pakket.

Vragen of opmerkingen kunnen steeds doorgegeven worden langs de contact-pagina.