Klantengegevens importeren vanuit uw Google account

Klantengegevens zijn uiteraard niet enkel nodig om facturen op te maken maar bijvoorbeeld ook om met uw smartphone telefonisch contact op te nemen of om het adres van uw klant op te zoeken. Daarom werd er een integratie voorzien met de contactgegevens uit uw Google account. Zo komen de contactgegevens uit uw smartphone of GMail-account steeds overeen met de gegevens van uw favoriete facturatiepakket.

Om de contactgegevens uit uw Google account te importeren gaat u naar het onderdeel ‘Import/Export’ en u vindt er de nieuwe optie ‘Google Contacts’ terug. U kunt het importeren telkens opnieuw uitvoeren om uw gegevens up-to-date te houden.

Voorlopig is het nodig om telkens een manuele actie uit te voeren om de laatste versie van uw contactgegevens te verkrijgen en is het niet mogelijk om wijzigingen vanuit uw account door te duwen naar uw Google account. Er wordt echter hard aan gewerkt om dit op te lossen en in de toekomst kunt u dus een automatische synchronisatie tussen uw Google account en uw facturatiepakket verwachten.

Deze optie is enkel beschikbaar voor gebruikers met een Plus-pakket.

Vragen of opmerkingen kunnen steeds doorgegeven worden langs de contact-pagina.