Kasticketten aanmaken

Goed nieuws ! Het is nu, naast facturen en offertes, ook mogelijk om kasticketten aan te maken. Zo kunt u een document aanmaken en aanbieden aan uw klant indien een factuur niet echt nodig is. Aangemaakte kasticketten kunnen net als facturen worden afgedrukt, ze kunnen worden verstuurd langs e-mail en komen terecht in de overzichtsrapporten. Bovendien kan een kasticket ook anoniem, dus zonder klant, worden aangemaakt.

Opgelet ! Door het aanmaken van een kasticket langs de website vervalt de wettelijke verplichting niet om een kasboek of dagontvangstenboek bij te houden.

Daarnaast werden enkele andere verbeteringen doorgevoerd:

– De ingave en wijziging van facturen en offertes werd verbeterd. Zo is het nu o.a. mogelijk om factuur-items te verplaatsen en het ingeven van foutieve gegevens wordt beter opgevangen.

– Als u graag een pagina met verkoopsvoorwaarden toevoegt aan uw facturen en andere documenten is dit nu mogelijk door deze toe te voegen in de factuurnotitie. Net voor de tekst met verkoopsvoorwaarden voegt u %new-page% toe. Hierdoor zal alle tekst die eronder valt op een volgende pagina worden toegevoegd.

Een voorbeeld van een factuurnotitie:

U wordt vriendelijk verzocht om te voldoen aan bovenstaand bedrag binnen de vooropgestelde betalingstermijn.
%new-page%
Volgende verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing:

– Bij de 2 factuurlayouts met tabellen werd een kleine wijziging doorgevoerd waardoor in de kolom ‘Aantal’ geen ‘x’ meer wordt getoond na de opgegeven hoeveelheid.

– Uw gebruikersgegevens en wachtwoord past u niet langer aan bij ‘Instellingen’ maar door naar de pagina ‘Gebruiker’ te navigeren.

Vragen of opmerkingen kunnen steeds doorgegeven worden langs de contact-pagina.