doc-icon

Aangenaam factureren

money-bag-icon

Steeds bereikbaar

shield-icon

Uw gegevens veilig

 

Met de handige facturatiesoftware van EenvoudigFactureren kunt u gemakkelijk online kastickets aanmaken. De informatie die op het kasticket dient te komen, wordt automatisch gegenereerd uit reeds bestaande gegevens. Het programma weet precies welke artikelen of diensten de klant heeft besteld en berekent aan het eind van de verkoopovereenkomst het precieze bedrag. Gedaan met zelf uitpluizen hoeveel de klant nu net moet betalen en hoeveel de artikelen in kwestie kosten; ons systeem doet het allemaal in uw plaats.

Bekijk hier onze pakketten

devices

De voordelen van online kastickets aanmaken

Het aanmaken van online kastickets brengt heel wat voordelen met zich mee. Eerst en vooral is het bijzonder interessant voor bedrijven die inzetten op duurzaamheid. U bespaart op jaarbasis heel wat papier en zorgt er met het digitale kasticket voor dat dit gedurende lange tijd bewaard wordt. U kunt met ons programma nog heel wat meer zaken aanmaken behalve online kastickets. Zo gebeurt de gehele facturatie van uw kmo online, maakt u snel leverings- en bestelbonnen op en bent u op de hoogte van de status van iedere factuur. U maakt in een mum van tijd professionele offertes op, welke op hun beurt rechtstreeks aan de klant worden bezorgd.

Wacht niet langer en maak een gebruiker aan

Probeer 30 dagen gratis het Professional-pakket. Volledig vrijblijvend !

Maak gebruiker

Ervaar nu zelf het gemak van onze facturatiesoftware

U hoeft ons uiteraard niet blindelings te geloven wanneer we verkondigen dat ons online systeem top is wanneer het aankomt op het aanmaken van kastickets. Probeer het gewoon zelf uit! Het enige dat u hoeft te doen, is u registreren. Vanaf dat moment kunt u onze software 30 dagen lang gratis uitproberen. In onze demo vindt u verschillende tips waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt. Heeft u gedurende deze proefperiode vragen? Stel ze ons gerust door een bericht te sturen via ons contactformulier.

devices