Via koppelingen kan de functionaliteit op EenvoudigFactureren worden uitgebreid.

Een overzicht met mogelijke koppelingen vindt u hieronder terug.

Koppelingen kunnen worden opgezet met een Professional-pakket of hoger. Het aantal koppelingen die u gelijktijdig kunt opzetten is afhankelijk van het gekozen pakket (Professional: max. 2, Team: max. 4, Enterprise: ∞).

CodaBox

CodaBox is een externe dienst waarlangs verkoopfacturen rechtstreeks naar uw boekhouder kunnen worden verstuurd en waarlangs u bankverrichtingen kunt importeren zodat facturen automatisch betaald worden gezet.

Meer over CodaBox

ClearFacts is een online platform om al uw verkoopfacturen en aankoopfacturen te verzamelen zodat deze digitaal kunnen worden verstuurd naar en verwerkt door uw boekhouder. Verder biedt ClearFacts een digitaal archief voor al uw boekhoudkundige stukken en functionaliteit om met uw boekhouder (near) realtime samen te werken. Door een koppeling met ClearFacts op te zetten vanuit EenvoudigFactureren kunt u uw verkoopfacturen rechtstreeks doorsturen naar uw boekhouder. Om ClearFacts te kunnen gebruiken moet uw boekhouder wel aangesloten zijn op dit platform.

Meer over ClearFacts

Octopus is een boekhoudpakket waarlangs u uw boekhouding kan beheren. Door een koppeling met Octopus op te zetten kunt u uw facturen rechtstreeks versturen naar uw Octopus-boekhoudpakket.

Meer over Octopus

Yuki is een online boekhoudpakket waarlangs uw boekhouder uw boekhouding kan beheren. Door een koppeling met Yuki op te zetten kunt u uw facturen rechtstreeks versturen naar het Yuki-boekhoudpakket van uw boekhouder.

Meer over Yuki

Exact Online is een online boekhoudpakket waarlangs uzelf of uw boekhouder uw boekhouding kan beheren. Door een koppeling met Exact Online op te zetten kunt u uw facturen rechtstreeks inboeken in uw Exact Online-boekhoudpakket.

Meer over Exact Online

Ponto slaat een brug tussen uw professionele bankrekeningen en EenvoudigFactureren om uw facturen automatisch af te punten. EenvoudigFactureren vergelijkt uw banktransacties met uw uitgestuurde facturen waardoor u zelf niet meer op uw bankrekening moet nakijken of de factuur betaald werd.

Meer over Ponto

Met POM kunnen ondernemingen snel en eenvoudig afrekeningen en facturen laten betalen. POM zorgt ervoor dat uw klanten u heel makkelijk kunnen betalen d.m.v. een handige betaalknop in facturen die via e-mail gestuurd worden of via een QR-code op papieren aanrekeningen.

Meer over POM

Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing. Door een koppeling met Mollie op te zetten kunt u een betaallink toevoegen aan uw facturen zodat uw klanten deze onmiddellijk online kunnen betalen.

Meer over Mollie

Via Unpaid kunnen onbetaalde B2B-facturen rechtstreeks worden ingevorderd via de gerechtsdeurwaarder.

Meer over Unpaid

Verstuur uw fysieke post online. Mail-IT-Wize print, brengt onder omslag en sorteert uw facturen en andere documenten. De volgende dag is alles geleverd aan BPost. Verzend uw facturen met een druk op de knop de post.

Meer over Mail-IT-Wize

MailChimp is de marktleider op het gebied van e-mailmarketing software. Via MailChimp kunt u nieuwsbrieven uitsturen naar uw klanten en hen op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes of de lopende promoties. Door een koppeling met MailChimp op te zetten worden klanten aangemaakt in EenvoudigFactureren automatisch toegevoegd aan uw MailChimp mailinglijst.

Meer over MailChimp


WooCommerce is een populaire eCommerce oplossing om een online winkel op te zetten. Via de WooEenvoudigFactureren plugin worden bestellingen aangemaakt in uw online shop automatisch omgezet naar een bestelbon of factuur op uw account op EenvoudigFactureren.

Meer over WooCommerce


OutSmart is dé digitale alles-in-één oplossing voor het succesvol managen van je buitendienst. Digitale werkbonnen van offerte tot factuur. OutSmart fungeert als jouw digitale gereedschapskoffer. Plan opdrachten in je web-account en voer de opdrachten uit in de App. Met handtekening van de klant. Zo krijg je grip op je organisatie, bespaar je kosten en verhoog je de omzet.

Meer over OutSmart


OkiOki, de digitale assistent die je financiële administratie automatiseert.

Meer over OkiOki

Billtobox is dé digitale link tussen accountants en ondernemers die zorgt voor minder administratie en meer tijd.

Meer over Billtobox

IxorDocs is een gecertificeerd Peppol Access Point. IxorDocs bied je verschillende oplossingen aan om je facturen en creditnota’s te verzenden naar de overheid of naar andere bedrijven die aangesloten zijn op het Peppol-netwerk.

Meer over IxorDocs

Een eigen koppeling bouwen?

Via de API van EenvoudigFactureren kunt u uw eigen website of systeem aansluiten op EenvoudigFactureren.

Meer over de API